Aflevering 11: interview met Jos Welsink en Barry Okunick

Vandaag deel 2 van de vierdelige reeks van het UNI wereldcongres dat van 17 tot en met 20 juni plaatsvond in Liverpool. Deze keer hebben we twee korte interviews met Jos Welsink van de schoonmakersbond en Barry Okunick van FNV netwerk Roze.

De audiokwaliteit is wisselend, waarvoor onze excuses. Het is te verstaan, maar we zijn er zelf ook niet tevreden mee. We zijn daarom bezig met investeringen om de audiokwaliteit in toekomstige interviews structureel te verbeteren.

Wil je dit soort investeringen ondersteunen? We hebben sinds vandaag een nieuw donatiesysteem via Steady, wat ons kan voorzien van een stabiel maandelijks inkomen. Help jij bij ons de lichtjes te laten branden en ons te laten groeien in de toekomst? Kijk eens naar linksehobbys.nl/doneren.