Aflevering 36: interview met Arnout Hoekstra

Vandaag hebben we een interview met Arnout Hoekstra, kersvers lijsttrekker voor de SP in Europa. Hij werd met ruime meerderheid gekozen op een partijraad die werd gekenmerkt door stevige discussie over het Europees verkiezingsprogramma. Met name hoofdstuk 7 over vluchtelingen deed veel stof opwaaien en werd in de NRC al gekenmerkt als “ongemeen fel”.

De afgelopen uitzending ging helaas niet door, door een aantal factoren waarin een migraine aanval de laatste mokerslag was. Vrees niet, jullie houden de uitzending over de klimaatmarsen te goed. Hij is nu gepland voor de volgende keer, op 10 maart, wanneer er weer een grote klimaatmars in Amsterdam is. Kom je ook?

Lees meer

Migratieparagraaf leidt op SP-partijraad tot fel debat

SP Europa pagina

Klimaatmars 10 maart